Επικαιρότητα

To εναλλακτικό τέλος για τα Φιλαράκια προκαλεί κατάθλιψη

Ένας χρήστης του twitter έγραψε μία διαφορετική εκδοχή για το φινάλε της δημοφιλούς σειράς.

Έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από την ημέρα που τα Φιλαράκια έριξαν την αυλαία τους μετά από δέκα χρόνια.

Βέβαια η σειρά παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, ειδικά στην Ελλάδα, αφού προβάλλεται ασταμάτητα από το STAR τα Σαββατοκύριακα.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι από το φινάλε έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια ένας χρήστης του Twitter κατάφερε να στρέψει τα φώτα της
προβολής πάνω του με το εναλλακτικό τέλος που έγραψε για τη σειρά.

Ακολουθεί το κείμενο του:

Το δικό μου τέλος για τα Φιλαράκια θα ήταν να αποκαλυφθεί ότι όλα ήταν στην (επηρεασμένη από τη χρήση μεθαμφεταμίνης) φαντασία της άστεγης Φοίβης, την ώρα που κοιτάει μέσα από το παράθυρο του Central Perk.

Κάθε παραξενιά της, κάθε επεισόδιο που έβαζε τον εαυτό της στο επίκεντρο, κάθε στιγμή που ένιωθε ότι είναι παρείσακτη. Όλα βγάζουν νόημα. Και οι δέκα σεζόν ήταν αποκύημα της πειραγμένης φαντασίας της, που έβαζε τον εαυτό της στις ζωές πέντε άλλων ανθρώπων. Το μόνο που ήθελε ήταν… Φιλαράκια.

Η τελευταία σκηνή θα έδειχνε τη Φοίβη να απομακρύνεται από το Central Perk,με τους χαρακτήρες της Μόνικα, του Ρος, του Τσάντλερ, του Τζόι και της Ρέιτσελ να λένε κάτι για την τρελή κυρία που πάντα τους κοιτάει από το παράθυρο.

Η Φοίβη περνάει έξω από ένα μαγαζί με παλιά έπιπλα και βλέπει την αντανάκλαση της στον καθρέφτη. Το όνομα του μαγαζιού; Ούρσουλα.

Τελικά γυρνάει στο πάρκο και κοιμάται μπροστά από το σιντριβάνι. Δίπλα στον πάγκο της υπάρχει μια σπασμένη λάμπα. Αρχίζει να βρέχει και η Φοίβη ανοίγει έξι βρώμικες αλλά πολύχρωμες ομπρέλες…

Στην οθόνη πέφτει μαύρο…



Άντε τώρα να ξαναδείς το φινάλε χωρίς να έχεις αυτή τη σκέψη στο μυαλό σου.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x