Δελτία Τύπου

Western Union: Tώρα πληρωμή μετρητών έως και €6.000 ανά έμβασμα στην Ελλάδα

Η Western Union πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά και ανακοινώνει την άμεση επαναλειτουργία και των εισερχομένων εμβασμάτων από οποιοδήποτε από τα 500.000 σημεία της Western Union ανά τον κόσμο.

To Ίδρυμα Πληρωμών WorldBridge, κύριος αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα, με διακριτικό τίτλο Paylink, πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά και ανακοινώνει από 27/7/2015 την άμεση επαναλειτουργία και των εισερχομένων εμβασμάτων (επί πλέον των εγχωρίων συναλλαγών), από οποιοδήποτε από τα 500.000 σημεία της Western Union ανά τον κόσμο.

Ο ενδιαφερόμενος παραλήπτης μπορεί να παραλάβει χρήματα σε μετρητά μέχρι του ποσού των €6.000, αρχικά στα 270* από τα 1.000 και πλέον καταστήματα με το σήμα Paylink – Western Union στην Ελλάδα. Το μόνο που θα πρέπει να έχει μαζί του είναι μία ταυτότητα ή διαβατήριο (ή άλλο πιστοποιητικό, αν είναι αλλοδαπός) και τον κωδικό της συναλλαγής Western Union από τον αποστολέα.

Ενδεικτικά, σημεία εξυπηρέτησης είναι τα περισσότερα ανταλλακτήρια συναλλάγματος, αλυσίδες super market, όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, καθώς και εκατοντάδες ανεξάρτητα σημεία λιανικής σε όλη την Ελλάδα, με το σήμα Paylink – Western Union. Περισσότερες πληροφορίες για το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης στο Paylink.gr ή στο 210 900 5000 αλλά και στο 800 100 2020 (χωρίς χρέωση από σταθερό).

*Τα 270 επιλεγμένα σημεία εξυπηρέτησης με διαθεσιμότητα μετρητών θα αυξάνονται σταδιακά μέχρι να φτάσουν το σύνολο των 1.000 και πλέον σημείων του δικτύου της Paylink – Western Union.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x