Γενικά

Ανταγωνιστική, αλλά δεν απέφυγε τις ήττες στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Τοπ 10 η Παπαδημητρίου

Περισσότερο ανταγωνιστική, σε σχέση με την έναρξη, εμφανίστηκε στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Τοπ 10 των κορασίδων πινγκ πονγκ η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε ν’ αποφύγει τις ήττες. Το Σάββατο συνάντησε το τέταρτο, το πέμπτο και το έκτο φαβορί του τουρνουά, διεκδίκησε σε όλες τις περιπτώσεις το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, όμως της έλειπε το κάτι παραπάνω και υπέστη τρεις ήττες με 4-1 σετ.

Το Τοπ 10 ολοκληρώνεται αύριο στο Νόρντγουικ της Ολλανδίας, η 15χρονη πρωταθλήτρια θα δώσει τα τελευταία της ματς και θα επιδιώξει νίκη ή νίκες για να κάνει γλυκό φινάλε. Τώρα, βρίσκεται στην ένατη θέση, έχοντας 6 βαθμούς με ισάριθμες ήττες.

Το πρωί του Σαββάτου, η αριστερόχειρας αθλήτρια (Νο 9) είχε αμφίρροπη αναμέτρηση με τη Ρωσίδα Αλίνα Ζαβαρίκινα (Νο 5) για την τέταρτη αγωνιστική. Σε απόλυτα ισορροπημένο ματς «κυνήγησε» την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, αλλά κάμφθηκε στις λεπτομέρειες με 4-1 σετ (4-11, 11-9, 9-11, 8-11, 8-11).

Το μεσημέρι αναμετρήθηκε με την Τσέχα Έλενα Σομέροβα (Νο 6) για την πέμπτη αγωνιστική. Ηττήθηκε ξανά με 4-1 σετ κι εδώ έπαιξε μεγάλο ρόλο η αρχή του ματς, όπου δύο σετ κρίθηκαν με οριακή διαφορά σε βάρος της πρωταθλήτριάς μας (11-13, 9-11, 5-11, 11-7, 4-11).

Το απόγευμα ολοκλήρωσε τους αγώνες της με μία ακόμα ήττα και σε παιχνίδι, που είχε ομοιότητες με τα προηγούμενα. Έγινε ανταγωνιστική και με το νούμερο 4 του τουρνουά, την Ουγγαρέζα Ντορότα Τόλγκες, όμως υστέρησε στις κρίσιμες στιγμές και «λύγισε» πάλι με 4-1 σετ (12-14, 3-11, 9-11, 11-8, 8-11).

Στο πρόγραμμα της τρίτης και τελευταίας μέρας είχε άλλες τρεις συναντήσεις η Παπαδημητρίου, ωστόσο η Ολλανδέζα Άννα Πίτερς από τη διοργανώτρια χώρα, δεν αγωνίστηκε καθόλου, λόγω τραυματισμού. Είχε διακόψει και τους προηγούμενους αγώνες της την Παρασκευή κι, έτσι, εμφανίζεται μόνο με 1 βαθμό από 1 παιχνίδι στην πρεμιέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x