Ελλάδα

Αντετοκούνμπο: «Στην Εθνική με τον αδερφό μου»

Τιμή χαρακτήρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής και θα ήθελε να έχει συμπαίκτη τον αδερφό του.

Δύο παιχνίδια απέμειναν στους Μπακς για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος γι’ αυτούς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που όμως γνωρίζει πως οι διακοπές θα είναι περιορισμένες, αφού τον περιμένουν πολλές ατομικές προπονήσεις και οι υποχρεώσεις με την Εθνική (δίχως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα παίξει με τη Νέων ή την Ανδρών).

«Έχω πολλά να κάνω. Πρώτα όμως θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. Να βγω στο παρκέ πιο δυνατός κι επιθετικός. Αυτό ζητά από μένα ο προπονητής μου», τόνισε ο 19χρονος άσος, που έχει παίξει στα 75 από τα 80 ματς του Μιλγουόκι, τα 23 εξ αυτών σαν βασικός.

Ο ίδιος δεν κρύβει την επιθυμία να παίξει με τη «μεγάλη» Εθνική, αλλά και πως θα ήθελε να έχει σε αυτή συμπαίκτη τον αδερφό του, Θανάση, που θα δοκιμάσει την τύχη του στο ντραφτ. «Σημαίνει πολλά να πας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου. Είναι τιμή. Θα είναι πολύ ωραίο να πάμε μαζί με τον αδερφό μου και να παίξουμε. Σίγουρα μετά το τέλος της σεζόν θα προπονούμαστε μαζί», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x