Επικαιρότητα

Αντιεξουσιαστές κατά Άγκυρας στα γκισέ της Turkish Airlines για Αφρίν (video)

Σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αντιεξουσιαστές ανάρτησαν ανακοίνωση η οποία κατηγορεί την τουρκική κυβέρνηση για την στρατιωτική επιχείρηση«Κλάδος Ελαίας»

Σε διαμαρτυρία για την τουρκική εισβολή στην Αφρίν προχώρησαν τη Δευτέρα το πρωί αντιεξουσιαστές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος thestival.gr, μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης άνοιξαν πανό που έγραφε «Defend Afrin», φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φυλλάδια, μπροστά από τα γραφεία της εταιρείας Turkish Airlines.

Σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αντιεξουσιαστές ανάρτησαν ανακοίνωση η οποία κατηγορεί την τουρκική κυβέρνηση για την στρατιωτική επιχείρηση«Κλάδος Ελαίας». Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το πρωί της Δευτέρας 19/3 πραγματοποιήσαμε συμβολική παρέμβαση με πανό και τρικάκια μπροστά από τα γραφεία της Turkish Airlines, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των ανταρτών και ανταρτισσών των YPG, YPJ, καθώς και των διεθνιστών αναρχικών, αντιεξουσιαστών και κομμουνιστών που μάχονται μέσα από τις τάξεις του International Freedom Battalion, του I.R.P.G.F. και του Ε.Σ.Δ.Α., με το όπλο στο χέρι για την προάσπιση του ελευθεριακού επαναστατικού εγχειρήματος στη Ροζάβα.

»Οι όπου γης διεθνιστές είμαστε μαζί στον αγώνα των Κούρδων/ισσών ανταρτών/ισσών και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας, με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε, προσπαθώντας να οξύνουμε τον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο στη μεριά του χάρτη στην οποία βρισκόμαστε, κρίνοντας αναγκαία τη διεθνιστική γεφύρωση των αγώνων που δίνουν οι από τα κάτω απέναντι στους δυνάστες και τους καταπιεστές τους, επιδιώκοντας την καθολική ανθρώπινη χειραφέτηση».



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x