Επικαιρότητα

Αντιεξουσιαστές με... παρελθόν έσπαγαν ακυρωτικά μηχανήματα

Αντιεξουσιαστές με παρελθόν, οι τρεις νεαροί που ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας για τις φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων.

Αντιεξουσιαστές με παρελθόν, οι τρεις νεαροί που ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας για τις φθορές και τους βανδαλισμούς ακυρωτικών μηχανημάτων στην Ομόνοια, στις 2 Μαίου 2017. Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος είχε συμμετάσχει στην πολυήμερη κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών τον Απρίλιο του 2015, ενώ είχε κατηγορηθεί για φθορές σε τράπεζες, για έναν 21χρονο που είχε κατηγορηθεί για το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 2016, και για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, ενώ ο τρίτος, είναι 31 χρόνων και είχε κατηγορηθεί μαζί με 36 ακόμη άτομα για επίθεση σε βάρος των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οδό Δεληγιάννη στην Πλ. Καραϊσκάκη τον Ιανουάριο του 2015.

Και οι τρεις συμμετείχαν σε ομάδα βανδάλων, που είχε αποβιβαστεί στον σταθμό και στη συνέχεια με βαριοπούλα είχαν σπάσει την γυάλινη πύλη, επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου, δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου και την οθόνη ενός ΑΤΜ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x