Τεχνολογία

Αντικλεπτική τεχνολογία από τις εταιρείες κινητής

Μπορεί οι κατασκευάστριες εταιρείες κινητών να είναι στα… «μαχαίρια» στην αγορά, αλλά όλες συμφωνούν σε κάτι: στην υποστήριξη του πελάτη σε περίπτωση κλοπής του κινητού.

Μπορεί οι κατασκευάστριες εταιρείες κινητών να είναι στα… «μαχαίρια» στην αγορά, αλλά όλες συμφωνούν σε κάτι: στην υποστήριξη του πελάτη σε περίπτωση κλοπής του κινητού. Μέχρι τώρα στις εταιρείες που υποστηρίζουν αυτή την ιδέα συμπεριλαμβάνονται οι Apple, Samsung, Google, HTC, Huawei, Microsoft, Motorola, Nokia όπως και οι μεγαλύτερες εταιρίες ασύρματης επικοινωνίας της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, στην Αμερική από τον Ιούλιο του 2015 τα smartphones αυτών των εταιριών θα κυκλοφορούν με κάποιου είδους «αντικλεπτικό εργαλείο», το οποίο και θα αποτρέπει τα δεδομένα του χρήστη από το να πέσουν σε λάθος χέρια. Σύμφωνα με την CTIA, με αυτά τα εργαλεία θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να σβήσουν ή να επαναφέρουν τα δεδομένα του κινητού τους εξ αποστάσεως, μέχρι και να απενεργοποιούν τελείως την συσκευή τους.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα ='http://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-smartphones/23195.html' target='_blank'>εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x