Ελλάδα

«Άδικο να μπουν μαζί Πειραιάς και Αθήνα»

Θα είναι άδικο να μπουν στον ίδιο όμιλο ομάδες από τον Πειραιά και την Αθήνα στο πρωτάθλημα της «νέας» Γ’ Εθνικής, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης.

Ο «ισχυρός» άνδρας του πειραϊκού ποδοσφαίρου τόνισε πως θα πρέπει να συνεχιστούν με κάθε τρόπο οι επιχορηγήσεις της Πολιτείας προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να γίνει αυτό συνταγματικό δικαίωμα, ενώ παραπονέθηκε για την έλλειψη γηπέδων στην περιφέρεια, αφού δεν αρκούν για όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην εκπομπή, «Μιλάμε για μπάλα» και στους Χρήστο Σούτο και Τσάρλυ:

Για τις κρατικές επιχορηγήσεις: «Είναι μεγάλο θέμα η συνέχιση των κρατικών επιχορηγήσεων από την Πολιτεία. Ο κόσμος γουστάρει να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την ομάδα του, πάει και με τα πόδια. Η χρηματοδότηση βοηθά απώτερα και την ελληνική οικονομία και θα πρέπει να συνεχιστεί και στη «νέα» τρίτη Εθνική.

Θα πρέπει να λένε όλοι χαλάλι να δίνονται λεφτά εκεί, αλλιώς να γνωρίζουν πως δεν υπάρχει προοπτική για διακρίσεις στο μέλλον σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Οι παίκτες που αγωνίζονται στα πρωτάθλημα αυτά μπορούν να κάνουν σημαντική καριέρα, όπως φαίνεται και οπό όσους παίκτες φεύγουν για τo εξωτερικό.

Για το σύστημα της «νέας» τρίτης Εθνικής: «Εμείς σε αυτό που διαφωνήσαμε ήταν να μπουν του χρόνου στον ίδιο όμιλο ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά, ενόψει των μπαράζ ανόδου. Όλες οι ομάδες που διεκδικών την άνοδο τώρα είναι ιστορικές και μεγάλες και κάποιες θα αδικηθούν από αυτή την κατάσταση.

Για την έλλειψη γηπέδων και τα προβλήματα που δημιουργούνται: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη γηπέδων στον Πειραιά. Υπάρχουν 16 μόνο γήπεδα από την Αίγινα μέχρι τις Τζιτζιφιές και θα πρέπει αυτά να καλύψουν τις ανάγκες 80 σωματείων. Δεν υπάρχει κάποιο εκσυγχρονισμένο γήπεδο και, έτσι, τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, το σκέφτονται πολύ πριν ξεκινήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x