Κινηματογράφος

«Αντίο, Τσούι»: Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ και άλλοι αποχαιρετούν τον «ευγενή γίγαντα» του Star Wars

Οι πρωταγωνιστές της αυθεντικής τριλογίας του Πολέμου των Άστρων αποχαιρετούν τον «Τσουμπάκα» Πίτερ Μέιχιου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών

Θλίψη για τους φαν του «Πολέμου των Άστρων», αφού ένας από τους σημαντικούς πρωταγωνιστές της αυθεντικής τριλογίας, ο Πίτερ Μέιχιου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Ο πανύψηλος ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα του «Τσουμπάκα» στο original Star Wars «έσβησε» γαλήνια στο σπίτι του στο Τέξας την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του.




Τα συλλυπητήριά τους στους κοντινούς του ανθρώπους και την θλίψη τους έσπευσαν να εκφράσουν στα social media οι συμπρωταγωνιστές του Πίτερ Μέιχιου στις ταινίες που άφησαν εποχή.

Ο Μαρκ Χάμιλ (Λουκ Σκαϊγουόκερ στο Star Wars) περιέγραψε τον Μέιχιου ως έναν «μεγαλόσωμο άνδρα με ακόμα πιο μεγάλη καρδιά» και δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για όσα έζησαν παρέα.

«Πάντα με έκανε να χαμογελώ. Ήταν έναν αφοσιωμένος φίλος που αγαπούσα πολύ. Η γνωριμία μαζί του με έκανε καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο «Λουκ» στο Twitter.




Άκρως συγκινητικό ήταν το αντίο του Χάρισον Φορντ, που στο Star Wars υποδυόταν τον «Χαν Σόλο», στον «συγκυβερνήτη» του.

Ο Φορντ αναφέρθηκε στην «μεγάλη αξιοπρέπεια και τον ευγενή χαρακτήρα» του φίλου του.

«Αυτές οι πλευρές της προσωπικότητάς του, σε συνδυασμό με την εξυπνάδα και τη χάρη του, μας χάρισαν τον Τσουμπάκα. Ήμασταν συνεργάτες στον κινηματογράφο και φίλοι στην προσωπική μας ζωή για πάνω από 30 χρόνια και τον αγαπούσα. Είχε δώσει την ψυχή του στον χαρακτήρα του και είχε προσφέρει μεγάλη χαρά στο κοινό του Star Wars. Ο Τσουμπάκα συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία των ταινιών που γυρίσαμε μαζί. Ούτε εγώ ούτε εκατομμύρια κόσμου θα ξεχάσουμε ποτέ τον Πίτερ και όσα μας χάρισε», ανέφερε στη δήλωσή του ο Φορντ.




Τον Μέιχιου αποχαιρέτισε και ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς, που είχε υποδυθεί τον Λάντο Καλρίσιαν στο original Star Wars.

«Για μένα δεν ήσουν απλά ο Τσούι, ήσουν πολύ περισσότερα. Η καρδιά μου πονάει. Θα μου λείψεις καλέ μου φίλε. Ευχαριστώ για τις σπουδαίες αναμνήσεις», έγραψε ο ηθοποιός.













Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x