Euroleague

Άντιτς: «Θα ήθελα να ήμουν στο Ερ. Αστέρας-Ολυμπιακός»

Ο Πέρο Άντιτς έπαιξε σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό και λάτρεψε τους οπαδούς τους. Όμως οι υποχρεώσεις στο ΝΒΑ με τους Χοκς δεν του επιτρέπουν να το παρακολουθήσει από κοντά.

Πέραν του ότι πρόκειται για αδελφοποιημένα σωματεία, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας συνδέονται και μέσω του Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ λάτρεψε τους φιλάθλους των δύο ομάδων και λατρεύτηκε στο πέρασμά του από τις δύο ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες την Παρασκευή στο Βελιγράδι.

Θα ήθελα πολύ να είναι παρών στην «Κόμπανκ Αρένα» την Παρασκευή, αλλά οι υποχρεώσεις με τους Χοκς στο ΝΒΑ δεν του το επιτρέπουν.

«Αν είχα δύο μέρες ρεπό, θα έπαιρνα ένα αεροπλάνο και θα ερχόμουν. Τίποτα δεν θα με σταματούσε από το να δω αυτό το ματς. Θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί, αλλά δυστυχώς δεν είναι ρεαλιστικό», δήλωσε στη «Sportski Zurnal» o Άντιτς, που έχει τατουάζ με τα αρχικά των οργανωμένων οπαδών τόσο του Ερυθρού Αστέρα, όσο και του Ολυμπιακού.

«Αυτό που θα γίνει στο γήπεδο πρέπει να το ζήσει κάποιος για να το καταλάβει. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το συναίσθημα. Θα είναι το πρώτο από τα δύο υπερθεάματα της σεζόν. Το άλλο θα είναι στην Αθήνα. Όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν τι λέω. Είδα τι έγινε στο ματς με τη Βαλένθια. Ήταν απίστευτο. Σε κάνει να ανατριχιάζεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x