Επικαιρότητα

Αδωνις: Με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ

«Με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους σκληρούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε στη Βουλή.

«Με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους σκληρούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε χθες στη Βουλή για τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον οποίο αποκάλεσε «αρχιλαμόγιο, υπεύθυνο για το Καλογρίτσας-gate».

Απαντώντας στη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι όσο είναι ο ίδιος υπουργός δεν θα ιδιωτικοποιούν οι ΔΕΚΟ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι με το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια οι ΔΕΚΟ θα ιδιωτικοποιηθούν από έναν επόμενο ΥΠΟΙΚ, χωρίς να ερωτηθεί καν η Βουλή.

Οι ΔΕΚΟ εντάσσονται στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, που θα έχει διάρκεια ζωής 99 χρόνια.

Αναφερόμενος τέλος στις τηλεοπτικές άδειες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «χάρη στην Τράπεζα της Ελλάδος» δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα ο εργολάβος Καλογρίτσας, ο οποίος τη Δευτέρα αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό αφού δεν μπόρεσε να καταβάλει την πρώτη δόση για την άδεια που είχε λάβει.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x