Betmasters

ΑΕΚ για Europa: Όλα τα σενάρια και οι αποδόσεις!

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια και παραμένει ζωντανή στη μάχη της τρίτης θέσης.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και η ΑΕΚ, αν και άποντη, έχει βάσιμες ελπίδες να προλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο λόγος είναι ότι είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο που έχει δώσει ήδη και τα δύο ματς με το μεγαθήριο, που δεν είναι άλλο από την Μπάγερν. Φυσικά έχασε και τα δύο παιχνίδια με τους Γερμανούς παρότι πάλεψε και είχε τις καλές της στιγμές τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στο Μόναχο. Νωρίτερα είχε ηττηθεί με 3-0 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία και 3-2 εντός από την Μπενφίκα.

Οι ελπίδες της Ελληνικής ομάδας για να συνεχίσει στο Γιουρόπα παραμένουν ζωντανές και ο δρόμος είναι ένας. Για να ελπίζει επιβάλλεται να κάνει το απόλυτο των νικών με τον Άγιαξ εντός και την Μπενφίκα εκτός έδρας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όσο αυτή υπάρχει, η Ενωση καλείται να την κρατήσει ζωντανή.

Μάθε τις αποδόσεις της ΑΕΚ για να συνεχίσει στο Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x