Super League 2

ΑΕΚ… μέχρι τέλους

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ με έναν ίσως και δύο ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σήμερα το τεστ με Ρήγα Φεραίο.

Το «παράθυρο» ενίσχυσης με 1-2 παίκτες ακόμη παραμένει ανοικτό στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ζητήσει επιτακτικά μεταγραφή σε κάποια θέση, αλλά αν βρεθεί κάτι που τον καλύπτει και θα γεμίσει ακόμη περισσότερο την κιτρινόμαυρη «φαρέτρα», δεν θα πει όχι.

Χθες στα Χάνια Πηλίου έγινε νέα μεταγραφική συζήτηση υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συζητήθηκαν ονόματα για τη θέση του σέντερ φορ και του μεσοαμυντικού. Η περίπτωση του 23χρονου Ισπανού Τσούλι, που ανήκει στην Μπέτις, είναι μια που έχει απασχολήσει την «Ένωση», αλλά περισσότερο διερευνητικά. Για τη θέση του μεσοαμυντικού υπάρχει… σταθερά το όνομα του Κώστα Κατσουράνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά δεν αποκτηθεί επιθετικός ο Βασίλης Τσεβάς είναι πολύ πιθανό να μην δοθεί δανεικός (όπως ήταν η αρχική σκέψη). Αντίθετα, ο Άνταμ Τζανετόπουλος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς στο κέντρο της άμυνας αποτελεί μάλλον πέμπτη στη σειρά επιλογή.

Παίζει και φεύγει

Το τελευταίο της φιλικό στο βασικό στάδιο προετοιμασίας δίνει σήμερα η ΑΕΚ (18:00, ΟΤΕ Sport 5) απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Ο Τραϊανός Δέλλας θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές αλλά δεν αναμένεται να αλλάξει ριζικά την ενδεκάδα, για να δει πώς λειτουργούν κάποιοι παίκτες που χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας δίπλα σε «βασικούς». Ένας εξ αυτών είναι ο Φαγέ, που λογικά θα παίξει δίπλα στον Κορδέρο στο κέντρο. Στο κέντρο άμυνας αναμένεται να χρησιμοποιηθούν Σαρρής και Σβάρνας, ενώ χθες στην τακτική ο Ντακόλ έπαιξε σέντερ φορ κι ο Αραβίδης τραβήχτηκε στα άκρα.

Αμέσως μετά το φιλικό, η αποστολή της ΑΕΚ θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα γίνει το επόμενο τεστ με τη Ρόμα, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα με τον Φωκικό για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x