Betmasters

ΑΕΚ – Μπάγερν: Για τον άθλο η ΑΕΚ με αποδοσάρα

Έτοιμη να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία είναι η ΑΕΚ κόντρα στην Μπάγερν για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν. Ηδη 40.000 εισιτήρια έχουν κάνει φτερά και στο ΟΑΚΑ αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα. Μάλιστα άνοιξα κι άλλες θύρες για να ικανοποιήσουν την τεράστια ζήτηση των οπαδών της Ελληνικής ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσω διαδικτύου έφυγαν μέσα σε έξι ώρες πάνω από 10.000 εισιτήρια.

Το πάθος κόσμου και παικτών είναι τεράστιο και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση. Συνηγορεί σε αυτή την κατεύθυνση και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της γερμανικής ομάδας, η οποία αγνοεί το τρίποντο εδώ και τέσσερις αγώνες με πιο πρόσφατη τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ με 3-0.

Η Ενωση γέμισε μπαταρίες κατά την περίοδο της διακοπής, αφήνει πίσω την ήττα από την Μπενφίκα και ετοιμάζεται να παίξει ρέστα της κόντρα στον Λεβαντόφσκι και την παρέα του. Θα στηριχτεί στη δύναμη του ΟΑΚΑ όπου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα 22 τελευταία παιχνίδια της.

Μάθε την τρομερή απόδοση του άσου της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάγερν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x