Betmasters

Αφιέρωμα στην Betshop Basket League 2018/19

Το πρωτάθλημα της Α1 ή αλλιώς της Betshop Basket League βάζει τα... καλά του και ανοίγει την αυλαία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το μπάσκετ επιστρέφει επιτέλους στην καθημερινότητά μας και ειδικότερα στα Σαββατοκύριακά μας.

Η Betshop Basket League ή όπως την έχουν μάθει οι παλιότεροι ως Α1, κάνει πρεμιέρα το επόμενο 48ωρο και η φετινή σεζόν προμηνύεται πιο «καυτή» από όλα τα τελευταία χρόνια, αφού το επίπεδο κατά γενική ομολογία έχει ανέβει.

Φυσικά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα είναι εκ νέου οι δύο διεκδικητές του τίτλου, με τους «πράσινους» ως πρωταθλητές να φαίνεται να είναι στην… pole position, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν έπειτα από δύο χρόνια χωρίς τίτλο να αλλάξουν σελίδα, δίνοντας τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας σε έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, Ντέιβιντ Μπλατ και διαφοροποιώντας πλήρως το αγωνιστικό τους προφίλ.

Από εκεί και πέρα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι σε πρώτη ανάγνωση τα φαβορί για την 3η θέση και από εκεί μετά υπάρχει ο πολύ ισχυρός και… ακριβός Προμηθέας, η βαριά φανέλα του Άρη, το εκπληκτικό την περσινή σεζόν Λαύριο, ενώ με μεγάλες αξιώσεις ανέβηκε το Περιστέρι που έχει στον πάγκο του τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα και τις αποδόσεις εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x