Betmasters

Αφιέρωμα στο Τσάμπιονς Λιγκ 2018/19

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει και αναμένεται καλύτερη από ποτέ!

Αύριο έχουμε και επίσημα σέντρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ και οι «32» μονομάχοι μπαίνουν στην αρένα με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της 1ης Ιουνίου στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης.

Η Διοργάνωση

Το φορμάτ της φετινής διοργάνωσης δεν διαφοροποιείται με αυτό των προηγούμενων ετών. Εχουμε στην πρώτη φάση 8 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, όπου προκρίνεται οι δύο πρώτες. Ολες οι τρίτες συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Στους «16» ξεκινάνε τα νοκ άουτ με διπλά ματς μέσα-έξω όπου ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ο μεγάλος τελικός είναι μονός και θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη της 1η Ιουνίου του 2019.

Οι όμιλοι

Α’ Όμιλος (Ατλέτικο Μ., Ντόρτμουντ, Μονακό, Μπριζ)

Ατλέτικο Μαδρίτης

Με τον Σιμεόνε στο τιμόνι ψάχνει απεγνωσμένα να γευτεί το νέκταρ ενός βαρύτιμου τροπαίου στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει φτάσει μέχρι τον τελικό τα τελευταία χρόνια. Φέτος έχει ένα ακόμα κίνητρο, αφού ο τελικός γίνεται στο σπίτι της. Το ξεκίνημά της, όμως, είναι νωθρό με αρκετά βασικά της γρανάζια, όπως ο Γκριζμάν να είναι κουρασμένα ελέω Μουντιάλ. Οπλο της η αμυντική λειτουργία. Στα νοκ άουτ είναι μανούλα και θεωρώ δεδομένο πως θα βρεθεί σε αυτά. Μην ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε εδώ όλο το αφιέρωμα για το Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x