Βόλεϊ

Αφιέρωσε τον τίτλο στον ιδρυτή του Παναθηναϊκού ο Ανδρεόπουλος

Στον Γιώργο Καλαφάτη αφιέρωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, το οποίο πανηγύρισαν οι «πράσινοι» την ημέρα της συμπλήρωσης 56 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του συλλόγου.

Μια αφιέρωση με ιδιαίτερη σημασία έκανε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αφού μίλησε για το αγωνιστικό σκέλος του τελικού, αφιέρωσε τον τίτλο στον ιδρυτή του συλλόγου, Γιώργο Καλαφάτη, ανήμερα της συμπλήρωσης 56 ετών από τον θάνατό του.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδρούσε. Αρχίσαμε καλά, είχαμε πολλή ενέργεια και επιθυμία. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον τρόπο να μπει στο ματς. Μας περιόρισε την επίθεση και δυσκολευτήκαμε να τον αντιμετωπίσουμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Άρχισαν πάλι να δουλεύουν τα δυνατά σημεία μας. Η πίεση από σερβίς, το μπλοκ και η άμυνα. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ μεγάλος και τον σεβόμαστε. Είχα πολλά χρόνια να ζήσω τέτοιο παιχνίδι, με τέτοιες ανατροπές. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καλαφάτη. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει η σημερινή μέρα για τον σύλλογο, οπότε αυτός ο τίτλος πάει σε αυτόν που τον ίδρυσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x