Πόλο

Αφρουδάκης: «Πολύ μεγάλη νίκη για την ιστορία της Βουλιαγμένης, πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους»

Ο Χρήστος Αφρουδάκης χαρακτήρισε σπουδαίο αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι η Βουλιαγμένη δεν έχει άγχος πλέον και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το… δώρο γενεθλίων που του έκαναν σήμερα!

Η Βουλιαγμένη κέρδισε τον Ολυμπιακό με 9-8 στα πέναλτι και ο Χρήστος Αφρουδάκης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη, μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της Δημόσιας τηλεόρασης.

Με τον αρχηγό της ομάδας του Λαιμού, που είχε σήμερα τα γενέθλιά του, να στέκεται στη σημασία της νίκης και στο μέγεθος των Πειραιωτών, αλλά και να λέει ευχαριστώ στους συμπαίκτες του για το δώρο που του έκαναν…

«Νομίζω ότι σε προσωπικό επίπεδο ήταν από τα πιο ωραία δώρα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Καταφέραμε μία νίκη απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Σήμερα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στην κανονική διάρκεια του αγώνα», είπε αρχικά ο 35χρονος περιφερειακός και συμπλήρωσε:

«Στο πρώτο παιχνίδι βάλαμε σε σκέψεις στον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να τον κοντράρουμε. Στο σημερινό παιχνίδι δεν τον αφήσαμε να πάρει διαφορά. Όταν ο Ολυμπιακός ένιωθε την «ανάσα» μας δυσκολευόταν να βρει λύσεις γενικότερα. Είναι πολύ μεγάλη νίκη για την ιστορία της Βουλιαγμένης».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος; «Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχουμε άγχος», σχολίασε με νόημα ο Αφρουδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x