Επικαιρότητα

Άγνωστο το κίνητρο της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι

Αρχικά οι αξιωματικοί του τμήματος εγκλημάτων κατα ζωής της Ασφαλείας Αττικης εκτιμούσαν πως πρόκειται για καποια απόπειρα ληστείας.

Προσωπικές διάφορες με άγνωστο κίνητρο βλέπουν οι αρχες πίσω απο τη δολοφονία του 19χρονου στην πλατεία ηρώων στο Μαρουσι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ολα έγιναν στις 5:20, οταν τα τρία άγνωστα άτομα διαπληκτίστηκαν- πιθανότατα για λόγους οικονομικών δοσοληψιών με το θύμα- με αποτελεσμα ένας απο αυτούς να τον μαχαιρώσει μια φορα στην κοιλιά.

Οι δράστες στη συνέχεια αποχώρησαν και μια ανήλικη κοπέλα που ηταν μαζί με τον 19χρονο κάλεσε για βοήθεια. Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ οπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Αρχικά οι αξιωματικοί του τμήματος εγκλημάτων κατα ζωής της Ασφαλείας Αττικης εκτιμούσαν πως πρόκειται για καποια απόπειρα ληστείας, λόγω της καταθεσης που τους εδωσε, ωστόσο όσο περνούσαν οι ωρες συνέκλιναν σε αυτο των προσωπικών διαφόρων.

Οι ιδιες ασφαλεις πηγες μιλώντας στον «Ε.Τ» ανέφεραν πως εχουν αποκλειστεί τα οπαδικά ή τα ρατσιστικά κίνητρα για τα έγκλημα. «Οι προσωπικές διάφορες ειναι το πιθανότερο σενάριο καθώς η αρχική εκτίμηση για ληστεια εχει αποκλειστεί», μας είπαν χαρακτηριστικα αστυνομικές πηγες.

Πάντως το κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών αναζητά αυτόπτες μάρτυρες ενώ η 18χρονη κοπέλα η οποία βρίσκεται σε ισχυρό σοκ. Ενδεχομένως αύριο να κληθεί να δώσει και πάλι κατάθεση με περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν λίγο πριν ο 19χρονος μαχαιρωθεί στην κοιλιά, στην προσπάθεια που κάνουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους δράστες.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x