Μαχητικά Αθλήματα

Αγώνα με Ιάπωνα kickboxer ανακοίνωσε ο Μεϊγουέδερ!

Την έκπληξη έκανε ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Ο Αμερικανός πυγμάχος ανακοίνωσε έναν νέο αγώνα.

Την έκπληξη έκανε ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Ο Αμερικανός πυγμάχος ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την ιαπωνική εταιρεία promotion αγώνων ΜΜΑ, Rizin, ανακοίνωσε έναν νέο αγώνα.

Ο Μεϊγουέδερ επιστρέφει στη δράση. Όχι όμως για να αγωνιστεί με τον Πακιάο αλλά με τον 20χρονο Ιάπωνα, kickboxer, Τενσίν Νασουκάβα, στην Ιαπωνία.

Ναι. Καλά διαβάστε... Ωστόσο, αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη για να διαπιστώσουμε εάν η είδηση αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερης σημασίας, είναι οι κανονισμοί κάτω από τους οποίους θα γίνει το παιχνίδι. Δηλαδή, εάν αυτός ο αγώνας θα είναι πυγμαχίας, ή θα υπάρξει ένα τεράστιο άλμα του Μεϊγουέδερ με τον αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο του kickboxing.



«Ήθελα να δείξω τις ικανότητές μου και εκτός των ΗΠΑ», ανέφερε ο Φλόιντ κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι συζητήσεις αφορούν έναν πυγμαχικό ματς.

«Και οι 50 αγώνες που έδωσα ήταν στις ΗΠΑ. Σαν επαγγελματίας ποτέ ξανά δεν είχαν την ευκαιρία να βγω εκτός ΗΠΑ και να δείξω το ταλέντο μου στον κόσμο», πρόσθεσε.

Οι κανονισμοί για τον αγώνα θα συζητηθούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πρωτοχρονιά στη Σαϊτάμα.

Πηγή: topranknews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x