Επικαιρότητα

Αισιόδοξος για τη αξιολόγηση ο Ντάισελμπλουμ: «Έχουμε καλύψει πολύ έδαφος και συνεχίζουμε»

Διέψευσε τις φήμες από τον Τύπο ότι η διαδικασία έχει εκτροχιαστεί - Έρωτηθείς για την Deutche Bank, δήλωσε πως δεν έχει γνώμη για μεμονωμένες τράπεζες καθώς υπάρχουν ανεξάρτητοι ελεγκτές.

«Σήμερα θα γίνει μια καταγραφή της προόδου της διαδικασίας που συνεχίζεται στην Αθήνα», δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στο Eurogroup. που λαμβάνει χώρα σήμερα το απόγευμα.

«Η ελληνική κυβέρνηση μιλάει με τους θεσμούς για την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού, τα δημοσιονομικά θέματα έτσι ώστε να φτάσουμε σε μια συμφωνία. Έχει γίνει πολύ δουλειά πρέπει όμως να συνεχιστεί και από τις δύο πλευρές» επισήμανε ο πρόεδρος του Eurogroup, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης των Ευρωπαίων ΥΠΟΙΚ.

Όπως τόνισε, υπάρχουν φήμες από τον Τύπο πως η διαδικασία έχει εκτροχιαστεί, αλλά αυτό δεν είναι αληθές. «Έχουμε καλύψει πολύ έδαφος, η διαδικασία συνεχίζεται και είμαι αισιόδοξος πως θα φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Έρωτηθείς για την κατάσταση της Deutche Bank, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως δεν έχει γνώμη για μεμονωμένες τράπεζες καθώς υπάρχουν ανεξάρτητοι ελεγκτές. Υπάρχει η νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία και χρειάζεται οι τράπεζες να προσαρμοστούν, συμπλήρωσε.

Πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x