Χάντμπολ

Αήττητος ο Ολυμπιακός, που κινδυνεύει με τιμωρία

Το αήττητο σερί του στη Handball Premier διεύρυνε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, που επικράτησε 20-16 του Αερωπού Έδεσσας. Κίνδυνος τιμωρίας των ερυθρολεύκων λόγω εξύβρισης του διαιτητή.

Τη δέκατη τρίτη νίκη του σε δεκατέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα της Handball Premier πέτυχε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας με 20-16 στο κλειστό του Πλάτωνα στη Νίκαια.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, καθώς ο Γιώργος Ζαραβίνας χρησιμοποίησε αθλητές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα της Έδεσσας στάθηκε αξιοπρεπώς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά υποκλίθηκε στο τέλος στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία λόγω εξύβρισης του διαιτητή, γεγονός που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 20-16

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 1-1, 3-3, 6-5, 6-8, 8-8 (ημχ.), 10-9, 12-10, 14-11, 16-12, 19-14, 20-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Τσανίνος 1, Μάνθος, Κρητικός 3, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 3, Ρέινα 1, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 4, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος, Χάλαρης 3.

ΑΕΡΩΠΟΣ (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Θ. Τζουβάρας 2, Κράλλης 3, Θεοδωρόπουλος 3, Δημάκης 2, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης 4, Κεσίδης, Κυριακού 2, Αρβανιτίδης, Λιόφης.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Ζήσης, Δίλεπτα: 6-2, Πέναλτι: 1/2-0/2

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 42:03 ο αγώνας διεκόπη διότι φίλαθλοι οι οποίοι φορούσαν διακριτικά του Ολυμπιακού και βρισκόντουσαν πίσω από το τέρμα του γηπέδου έβριζαν χυδαία τον διαιτητή του αγώνα, λέγοντας του: ’’Θα βρεθείς στο νεκροταφείο εσύ και η π… η μάνα σου, ξέρουμε με τι όχημα κυκλοφορείς, την επόμενη φορά θα ανοίξουμε την πόρτα των αποδυτηρίων’’. Μετά από παρέμβαση του παρατηρητή του αγώνα αλλάχτηκε η θέση των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη εντός του γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x