Mini Football

Ακόμα μετρούν γκολ στο N'JOY UNI-League 13!

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα δε χάνει σε παραγωγικότητα τερμάτων, όσο πλησιάζει στην τελική του φάση!

Σε έναν τόσο εντυπωσιακό θεσμό, όπως είναι το N'JOY UNI-League 13, η ποιότητα των ομάδων δε φθίνει καθώς προχωρούν τα στάδια του. Όσοι άλλωστε το ζουν κάθε χρόνο ή συμμετέχουν για πρώτη φορά, μπορούν να το διαπιστώσουν κάθε Σαββατοκύριακο, με την αγωνιστική δράση να αποτελεί τη διαρκή απόδειξη των αδιάκοπων θεαματικών στιγμών αυτής της διοργάνωσης!

Στην Αθήνα, έντεκα εντυπωσιακοί αγώνες αποτέλεσαν ξανά ένα χορταστικό ποδοσφαιρικό μενού στο N'JOY UNI-League 13, με τα γκολ να πέφτουν βροχή! Γιατί μόνον έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα 164 τέρματα που σημειώθηκαν στους αγώνες, κάτι που δείχνει ασφαλώς πως, το θέαμα είναι και πάλι κυρίαρχο, μακριά από κάθε σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα!

Αθήνα
Drink Team - FC System 3-5
Killers-Γενίτσαροι 0-17
Nothing Toulouse-ΠουλάκιαΤσίου 6-10
Atletico-Belvederes 6-8
Παρταλιακός-Abaleiros 2-5
Επιστήμονες-Πόντιοι Μπαλάτοι 6-6
Shaolin- ΑΟΜΥΚΟΝΟΥ 11-3
Havana-Amigos 5-14
Power Puff Boys-Σκαταπέλτες 8-13
Απτυχίωτοι-Κωστάκηδες 6-13
Batman-Καρνάβαλοι 6-11

Στην περιφέρεια, αγώνες είχαμε στην Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Χαλκίδα και το Ρέθυμνο, με τη νίκη από την ομάδα της Γόρτυνας να ξεχωρίζει επί της ομάδας Στεφίτες, οι οποίοι αποτέλεσαν και την περσινή φιναλίστ του πανελληνίου πρωταθλήματος. Το συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 6-5, εάν ακόμα χαρακτηριστικό και συνάμα εντυπωσιακό δείγμα για το επίπεδο του N'JOY UNI-League 13!

Θεσσαλονίκη
Πρωτάθλημα
Χίος fc-Aelcoholics 3 5-5

Hράκλειο
Πρωτάθλημα
Mark travel-Just Cavali 2-12
Στεφίτες-Γόρτυς 5-6 (η ομάδα στεφίτες περσινή φιναλίστ του πανελλήνιου τελικού έκανε τη πρώτη της ήττα) Mark travel-Ajax Κρήτης 1-1

Χαλκίδα
Πρωτάθλημα
Selesao-Real Pesadilla 10-4
Passage-Oranje=9-8

Ρέθυμνο
Παιχνίδια α' φάσης
ΓΓΔ-Φυσικοθεραπευτές 2-1
Μπαρτσελιώμα-Alpha team 3-5
Alpha team-Pari de Commune 8-3
ΓΓΔ-Calmeiros fc 2-5
Μιρτί fc-Calmeiros fc 14-1
ΓΓΔ-Φυσικοθεραπευτές=5-2 (παιχνίδι β' φάσης)

Για 2η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του N’JOY UNI-League σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του. Σε συνεργασία με τοekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x