Πόλο

Ακόμα πιο δύσκολα για Ολυμπιακό

Ισχυρούς αντιπάλους ενδέχεται να βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στον Α’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο, πέρα απ’ αυτούς που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί. Κληρώθηκε και ο όμιλος της Βουλιαγμένης στο Eurocup.

Δύο ακόμα δυνατοί αντίπαλοι ενδέχεται να βρεθούν στο δρόμο της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, στον Α’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα από την οικοδέσποινα και κάτοχο του τροπαίου, Μπαρτσελονέτα, την ιταλική Μπρέσια και την Έγκερ απ’ την Ουγγαρία, που ήταν ήδη γνωστοί ως αντίπαλοι, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να βρει μπροστά του την Προ Ρέκο και την Ραντνίτσκι.

Και αυτό γιατί η ισχυρή ομάδα της Ιταλίας και οι φιναλίστ του θεσμού κληρώθηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο, κόντρα σε Μλάντοστ και Οραντέα αντίστοιχα και αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση.

Ο όμιλος θα συμπληρωθεί και επίσημα στις 12 Νοεμβρίου, όταν θα γίνει το δεύτερο ματς της προκριματικής φάσης, ενώ το πρώτο έχει οριστεί για τις 29 Οκτωβρίου.

Έμαθε αντιπάλους στο Euro Cup η Βουλιαγμένη
Τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει φέτος στο Euro Cup, όπου επέλεξε να αγωνιστεί αντί του Τσάμπιονς Λιγκ- έμαθε η Βουλιαγμένη.

Η κλήρωση για την ομάδα του Τεό Λοράντου είναι βατή, με τις ομάδες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα -όπου θα γίνουν οι αγώνες του Α’ ομίλου- να είναι οι Χέργκεν Νόβι από το Μαυροβούνιο, Σίντεζ Καζάν απ’ τη Ρωσία, Ουτρέχτη από την Ολλανδία, Ακουακιάρα από Ιταλία και Έσλινγκεν από Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x