Επικαιρότητα

Ακόμα πιο πολλοί Σκανδιναβοί στην Ελλάδα…

Το 2014, όλα δείχνουν, ότι θα είναι χρονιά ρεκόρ σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα.

Η πληθώρα των αεροπορικών εταιρειών, η ενίσχυση των πτήσεων και των προορισμών που συνδέουν τη χώρα μας με το εξωτερικό και η αναστροφή του αρνητικού κλίματος που υπήρχε για την Ελλάδα διεθνώς, φέρνουν αποτελέσματα. Βέβαια, στο «τέλος θα κάνουμε ταμείο», όπως συνηθίζουμε να λέμε, διότι καλό είναι να φθάσουμε και να ξεπεράσουν τα 19 εκατ. τουρίστες και μαζί με την κρουαζιέρα τα 2,2 εκατ., ωστόσο το θέμα είναι αυτή η αύξηση να συνοδεύεται και με αύξηση των εσόδων.

Ωστόσο, επειδή πολλοί αναφέρουν τις λέξεις «ποιοτικός τουρισμός» προσδιορίζοντας κυρίως το εισοδηματικό κριτήριο των τουριστών ώστε να ξοδέψουν στην Ελλάδα περισσότερα, οφείλουν να γνωρίζουν ότι και αλλού στην Ευρώπη υπάρχουν οικονομικά ζητήματα και οι πιο πολλοί θέλουν να ξοδεύουν όσο το δυνατόν λιγότερα λαμβάνοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερες παροχές.

Πάντως, μια περιοχή που πράγματι έχει ισχυρό οικονομικό κομπόδεμα, είναι η Σκανδιναβία και οι πολίτες από εκείνη την περιοχή πράγματι θέλουν το κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό και δεν σκέφτονται πόσα θα ξοδέψουν, αλλά κυρίως πως θα περάσουν.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και όσα είπε ο εκπρόσωπος της SAS στην Ελλάδα, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x