Μοτοσικλέτα

Ακόμα πιο σπορτίφ το Honda SH300i

Το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας SH300i της Honda, αναβαθμίστηκε εκτενώς πετυχαίνοντας βελτιωμένη απόκριση του κινητήρα, χωρητικότητα, άνεση και οικονομία σε πιο σπορτίφ φόρμα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο σκούτερ SH έχουν πουληθεί στην Ευρώπη τα τελευταία 30 χρόνια ενώ το λογότυπο SH αποτελεί σύμβολο ανώτερων επιδόσεων και ποιότητας κατασκευής, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της Honda. Το SH300i, με τη συμπαγή σχεδίαση επίπεδου χώρου για τα πόδια και τους τροχούς 16 ιντσών έχει όλα τα στοιχεία ταυτότητας της οικογένειας SH και υπόσχεται μέγιστες επιδόσεις σε συνθήκες πόλης και τον αυτοκινητόδρομο.
Το νέο SH300i βασίζεται στη δοκιμασμένη φόρμουλα και τα χαρακτηριστικά ενός νέου ατσάλινου πλαισίου με ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο 1438mm που αυξάνει τη χωρητικότητα κάτω από τη σέλα - χωράει ένα full-face κράνος- διατηρώντας όμως την ευελιξία - σήμα κατατεθέν - του SH. Έξυπνες αλλαγές της γεωμετρίας δημιουργούν μία ελαφρώς πιο κάθετη, ουδέτερη θέση οδήγησης και το βέλτιστο συνδυασμό σφαιρικής ορατότητας και εύκολης πρόσβασης στο έδαφος από ύψος σέλας 805mm.
Έχοντας γίνει διάσημος για τις ζωηρές επιδόσεις και την άμεση απόκριση του γκαζιού, ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, 4βάλβιδος κινητήρας 279cc...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x