Επικαιρότητα

Ακούστε σήμερα Σάββατο DRIVE & TRAVEL στις 11 με πολλά δώρα και ταξίδια

Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ισαβέλλα Ζαμπετάκη. DRIVE & TRAVEL, κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00 στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6.

Και από συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω διαδικτύου http://www.sport-fm.gr/player.jsp.

Η εκπομπή που πράγματι ξεχωρίζει, όχι μόνο στο πρόγραμμα του Nova ΣΠΟΡ FM, αλλά και στους υπόλοιπους σταθμούς, το DRIVE & TRAVEL προσφέρει ενημέρωση σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, δραστηριοτήτων αναψυχής, υπαίθρου, έχει θέματα που σχετίζονται με τον αγρό και την ανάπτυξη, αναδεικνύει γενικότερα ζητήματα της κοινωνίας που είτε περνούν στα «ψιλά» των μέσων ενημέρωσης, είτε δεν προβάλλονται καθόλου.

Σήμερα Σάββατο, το DRIVE & TRAVEL, παρουσιάζει:

ΕΡΓΟΣΕ: Τα έργα για πλήρως ηλεκτρικό σιδηρόδρομο Κιάτο – Πάτρα (συνέχεια του Αθήνα – Κιάτο), προχωρούν ολοταχώς. Ηδη είναι έτοιμοι οι σταθμοί. Ο πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ, Κώστας Σπηλιόπουλος παρουσιάζει όλα τα εν εξελίξει έργα και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΓΡΟΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΏΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Ο πρωτογενής τομέας αναδεικνύεται στη Μαγνησία και ταυτόχρονα παρουσιάζεται η δυνατότητα συνδυασμού με τον τριτογενή τομέα, του τουρισμού. Η Ειρήνη Αιμονιώτη, αναφέρεται σε όλα πρόκειται να συμβούν.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΖΙΑΣ: Αποτελεί ατραξιόν για το νησί το διαφορετικό Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον και προσελκύοντας τουρισμό. Μιλά ο Γιώργος Ευγενικός, διοργανωτής του Φεστιβάλ.

Μαθαίνουμε επίσης, ξεχωριστές ειδήσεις από το εξωτερικό, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.
Για γεύματα στο εστιατόριο Πόρτο Τζατζίκι στη Βασιλική Λευκάδος, ποτά και πισίνα στο Ζεις Εδώ στην Ασίνη Ναυπλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x