Επικαιρότητα

Ακούστε σήμερα Σάββατο DRIVE & TRAVEL στις 11, με θέματα που ενδιαφέρουν

Με τον Δημήτρη Μπαλή. DRIVE & TRAVEL, κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00 στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 (και από συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω διαδικτύου http://www.sport-fm.gr/player.jsp).

Η εκπομπή που πράγματι ξεχωρίζει, όχι μόνο στο πρόγραμμα του Nova ΣΠΟΡ FM, αλλά και στους υπόλοιπους σταθμούς, το DRIVE & TRAVEL προσφέρει ενημέρωση σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, δραστηριοτήτων αναψυχής, υπαίθρου, έχει θέματα που σχετίζονται με τον αγρό και την ανάπτυξη, αναδεικνύει γενικότερα ζητήματα της κοινωνίας που είτε περνούν στα «ψιλά» των μέσων ενημέρωσης, είτε δεν προβάλλονται καθόλου.

Σήμερα Σάββατο, το DRIVE & TRAVEL, παρουσιάζει:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ NIKKI BEACH RESORT & SPA ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ηδη λειτουργεί στο Πόρτο Χέλι από την 1η Αυγούστου και ο Γιώργος Σταματίου, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείο το παρουσιάζει αναλυτικά.

LOUIS CRUISES: Κρουαζιέρες μετά… μουσικής. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου από τη Louis Cruises που προσφέρει μια διαφορετική πρόταση οικονομικών διακοπών. Αναλύει τις δράσεις η Δήμητρα Βλάχου, υπεύθυνη επικοινωνίας του ομίλου.

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΏΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Δύσκολη η κατάσταση για τις ελληνικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων προς τη Ρωσία, ύστερα από το εμπάργκο. Ο δημοσιογράφος και ειδικός επί των θεμάτων αγρού, Δημήτρης Μιχαηλίδης, αναπτύσσει το θέμα καθώς και τις εξελίξεις από το νομοσχέδιο για τον αγροτουρισμό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ, ΕΡΕΥΝΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Στέλιος Ντίνας, αποκαλύπτει την πλούσια δράση και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Μαθαίνουμε επίσης, ξεχωριστές ειδήσεις από το εξωτερικό, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x