Επικαιρότητα

Ακούστε στις 11 DRIVE & TRAVEL με ειδήσεις και δώρο ταξίδι στον Παρνασσό

Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, με τον Δημήτρη Μπαλή, παρουσιάζει:

ΚΥΠΡΟΣ: Το νησί της Αφροδίτης δέχθηκε περισσότερο τουρισμό φέτος. Ποιές δράσεις ανέπτυξε και που στοχεύει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού; Απαντήσεις δίνει η Ιωάννα Χατζηκωστή, υπεύθυνη επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Οργανισμού στην Ελλάδα.

ΑΙΔΗΨΟΣ: Συνέχεια στο αφιέρωμα στον Θερμαλισμό και τον Ιαματικό Τουρισμό. Στην Αιδηψό λειτουργεί το μοναδικό οργανωμένο στο είδος του ξενοδοχείο στην Ελλάδα, με πλήρη προγράμματα. Σε αυτά, αλλά και στην προσπάθεια ανάδειξης του εναλλακτικού τουρισμού, αναφέρεται η Βούλα Αναστασοπούλου, ιδιοκτήτρια του Thermae Sylla Spa.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ: Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σταδιακή στροφή προς την παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων, προς τη χειροτεχνία και εν γένει τις εργασίες υπαίθρου. Σε αυτή τη προσπάθεια έχει συμβάλλει η Αικατερίνη Πολυμέρου – Καμηλάκη, πρώην διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και νυν επιστημονική σύμβουλος, η οποία μιλά για τις εξελίξεις.

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: Αμεσος στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερυενών και Προβλέψεων πραγματοποίησε έρευνα που αφορά στο τι χρειάζεται για να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος. Τα ευρήματα παρουσιάζει ο Ανδρέας Μεταξάς, πρόεδρος του ΙΤΕΠ.

ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ: Το θέατρο αποτελεί δημιουργική έκφραση και ψυχαγωγία. Η Αλίνα Κωτσοβούλου, βοηθός σκηνοθέτη και πρωταγωνίστρια του έργου Πράγματα και Θάματα που έχει «ανέβει» στο Μικρό Παλλάς, παρουσιάζει όσα πρόκειται να κάνουν τον θεατή χαρούμενο για την επιλογή του.

ΕΟΤ – SAMSUNG: Εξαιρετική συνεργασία και προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσω εφαρμογής της Samsung στις smart tv.
Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.

Για μία διανυκτέρευση των δύο ατόμων στο «Μπαλκόνι της Αγόριανης», με γεύματα στον «κυρ Γιάννη» και ποτά στο «Le Grand Chalet».
Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος», στο Χαλάνδρι.
Για δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πράματα και Θάματα», στο Μικρό Παλλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x