Gossip

Αλα Πίπα Μίντλετον στον βασιλικό γάμο η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ

Με look που παρέπεμπε στην Πίπα Μίντλετον και τον γάμο της Κέιτ και του Γουίλιαμ, πήγε στον γάμο η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ήταν ένας από τους πιο μεγαλοπρεπείς βασιλικούς γάμους που προκάλεσαν αίσθηση.



Εκτός όμως από την υπέροχη τελετή και την εκθαμβωτική νύφη, αυτό που έμεινε στην ιστορία ήταν η πίσω όψη της αδελφής της, της Πίπα Μίντλετον.





Τότε,η Πίπα Μίντλετον ήταν η κυρία επί των Τιμών και φορούσε ένα λευκό Alexander McQueen φόρεμα σε στενή γραμμή.



Μάλιστα, καθώς χρειαζόταν που και που να σκύβει για να φτιάχνει το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον έδωσε την ευκαιρία στους φωτογράφους να βγάλουν φωτογραφίες που έχουν γράψει... ιστορία και τα οπίσθιά της να είναι talk of the town για καιρό μετά το βασιλικό γάμο.



Η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε Κυρία επί των Τιμών, καθώς δεν μπορούσε να διαλέξει μια από τις φίλες της. Ομως, τα παιδιά τους ήταν όλα παρανυφάκια της. Ανάμεσα σε αυτά και τα παιδιά της Τζέσικα Μαλρόνι, φίλης της και στιλίστριάς της, η οποία φόρεσε ένα μπλε στενό φόρεμα, που ακολουθούσε τη γραμμή του σώματός της.



Καθώς η Μαλρόνι ανέβαινε τα σκαλιά στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ όπου πραγματοποιήθηκε ο βασιλικός γάμος, και αφού είχε βεβαιωθεί ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της, προσπάθησε να έχει τη δική της στιγμή αλά Πίπα Μίντλετον.





Το φόρεμα της Μαλρόνι ήταν σε άλλο χρώμα από αυτό της Πίπα Μίντλετον ωστόσο είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτό της δούκισσα του Κέιμπριτζ με πρώτο από όλα τη γραμμή του, τα ύφασμα, ακόμη και τα κουμπάκια.





Ιδού η σύγκριση που πολλοί έχουν κάνει:



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x