Champions League

Αλαφούζος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Την πίστη του στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στην ικανότητά της να φύγει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λιέγη και το παιχνίδι με τη Σταντάρ εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αισιόδοξος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ -αλλά και βέβαιος ότι αυτό θα έχει δυσκολίες- παρουσιάστηκε στη Λιέγη ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παραλίγο να στεφθεί πρωταθλήτρια Βελγίου και προέρχεται από ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το δικό μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά είναι δύσκολο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για την επιστροφή στην Ευρώπη, τόνισε ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και όντως πικραθήκαμε πέρυσι που δεν παίξαμε, αλλά το θεωρούμε φυσιολογικό για τον Παναθηναϊκό».

Και κλείνοντας αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας, λέγοντας ότι «είμαστε συγκεντρωμένοι, οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, με υψηλό φρόνημα και πιστεύουν στις δυνατότητές τους και την τακτική του προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x