Επικαιρότητα

Αλβανοί κυνηγούσαν παράνομα αγριόχοιρους

Πάνω στη σέλα του μοτοποδηλάτου του που είχε σταθμεύσει στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή του Χρυσοχωρίου Κυπαρισσίας, είχε αφήσει έναν σάκο μέσα στον οποίο είχε βάλει έναν σκοτωμένο αγριόχοιρο.

Πάνω στη σέλα του μοτοποδηλάτου του που είχε σταθμεύσει στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή του Χρυσοχωρίου Κυπαρισσίας, είχε αφήσει έναν σάκο μέσα στον οποίο είχε βάλει έναν σκοτωμένο αγριόχοιρο ένας Αλβανός λαθροθήρας!

Εκεί βρήκαν το παράνομο θήραμα οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες και συνέλαβαν τον αλλοδαπό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το είχε θηρεύσει ένας άλλος ομοεθνής του και ο ίδιος απλώς το μετέφερε στο σπίτι του! Παραδέχθηκε, όμως, ότι το προηγούμενο βράδυ οι δυο τους είχαν σκοτώσει και άλλον έναν αγριόχοιρο, τον οποίο είχαν τεμαχίσει και τοποθετήσει σε τσάντες στον καταψύκτη του!

Τα κομμάτια του νεκρού ζώου κατασχέθηκαν όπως και το δεύτερο αγριογούρουνο και το μοτοποδήλατο του Αλβανού λαθροθήρα, ο οποίος οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας. Ο συνεργός του αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη θήρα.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x