Ισπανία

Άλβες: «Δεν θέλω να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Έχει πλέον καταντήσει λίγο… γραφικό, να γράφεται πως ένας ποδοσφαιριστής μίλησε για όλους και για όλα. Όμως ο Ντάνι Άλβες το έκανε. Σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε μέχρι και στον αντικαταστάτη του!

Έχουν γραφτεί πολλά για το ζήτημα της αποχώρησης του Ντάνιο Άλβες από την Μπαρτσελόνα και άλλα τόσα για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και τις σχέσεις που έχει με συμπαίκτες και –νυν και πρώην- προπονητές του.

Σε όλα αυτά, αλλά και για άλλα πολλά, μίλησε ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη Τύπου των «μπλαουγκράνα», ξεκινώντας από την περσινή χρονιά και τις ευθύνες που αποδόθηκαν στον τότε προπονητή, Τάτα Μαρτίνο.

«Η ευθύνη για την περσινή χρονιά δεν ήταν του Τάτα, αλλά δικιά μας. Κάναμε πολλά πράγματα λάθος. Ο Τάτα είναι ένας σπουδαίος προπονητής, ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει «κακό παιδί» και εκείνος απαντά: « Δουλεύω πιο πολύ απ’ όλους εδώ. Αυτό που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να μην με κρίνει για ότι κάνω εκτός γηπέδου, αλλά για πως παίζω. Να μην τους νοιάζει δηλαδή αν ανέβασα κάποιο βίντεο που χορεύω ή όχι»!

Επίσης, αποδεικνύοντας πως… δεν μασάει, μίλησε και για τον φημολογούμενο αντικαταστάτη του, τον Ντάγκλας Κόστα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, τονίζοντας: « Ο Ντάγκλας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ελπίζω πως η Μπαρτσελόνα θα τον πάρει».

Για το ζήτημα της παραμονής του δήλωσε: «Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου εκτός του κλαμπ. Δεν θέλω να φύγω» και συνέχισε λίγο πιο μετά: « Έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2016 και έχουμε συμφωνήσει για έναν ακόμη χρόνο».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x