Stoiximan Super League

Αλβες: «Σημαντική νίκη για τον Παναιτωλικό»

Την άποψη του πως θα ακολουθήσουν πολλές νίκες μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εξέφρασε ο φορ του Παναιτωλικού, Αντρέ Άλβες, στο πλαίσιο της βράβευσης του ως MVP της 21ης αγωνιστικής.

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 21ης αγωνιστικής έλαβε ο Αντρέ Άλβες. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού σημείωσε το καθοριστικό γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα το περασμένο Σάββατο (31/1) και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Έτσι οι Αγρινιώτες διατηρήθηκαν σε τροχιά εισόδου στα play off, καθώς βρίσκονται στην Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τη βράβευσή του ο 31χρονος επιθετικός του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος στις δηλώσεις του και τόνισε πως θα έρθουν αρκετές νίκες ακόμα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή που έκαναν οι φίλαθλοι στο πρόσωπό μου. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου, στην ομάδα και στους φιλάθλους μας. Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει ο Παναιτωλικός τους στόχους του».

Από την πλευρά του ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας, Βασίλης Ξανθόπουλος που παρέδωσε το βραβείο στον Άλβες αναφέρθηκε στο γκολ του Βραζιλάνου άσου και τη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην Τούμπα:

«Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα που βράβευσα στον Αντρέ Άλβες και νιώθω μεγάλη χαρά. Μας έκανε ευτυχισμένους με την απόδοσή του και τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Εύχομαι και στον Αντρέ και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, να συνεχίσουν αυτό που τόσα χρόνια προσφέρουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μας κάνει περήφανους η διοίκηση του κ. Κωστούλα με όσα προσφέρει και στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του ο Παναιτωλικός και να μας χαρίσει αυτό το πρωτόγνωρο, την Ευρωπαϊκή του συμμετοχή».

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το βραβείο που παρέλαβε. Ο Αντρέ Άλβες ψηφίστηκε και ως κορυφαίος παίτης του ματς στην επίσημη σελίδα του Παναιτωλικού. Τη βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων, Γιώργος Δούκας, ο οποίος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άλβες που μας έδωσε χαρά ως πρωτεργάτης της νίκης επί του ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και τη γιορτή αυτή την ανέπτυξε και την καθιέρωσε ο κ. Κωστούλας και η διοίκησή του. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, στέλνει μήνυμα από την πόλη μας που σταδιακά θα υιοθετηθεί απ’ όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x