Δελτία Τύπου

Αλέξανδρος Τσουβέλας - Θανάσης Παπαγεωργίου: «Οδηγός Επιβίωσης» ζωντανά στην Ιερά Οδό

Όταν οι ατάκες σου φτάνουν ακόμα και στις ειδήσεις, τότε δεν μπορεί παρά να είσαι ό,τι πιο viral κυκλοφορεί στο ελληνικό internet!

Τον γνωρίζαμε από χρόνια για τις αμίμητες μιμήσεις του και τις αδιάκοπες ατάκες του στις ραδιοφωνικές του εκπομπές και τα stand-up του. Φέτος όμως, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έγινε και επίσημα “Καλός! Καλός!”, καθώς τα videos του, στην κυριολεξία, τα βλέπει όλη η Ελλάδα! Έτσι, σχεδόν κάθε εβδομάδα τον βρίσκει στις κορυφές των τάσεων του youtube, με κάθε νέο video να κάνει εκατοντάδες χιλιάδες views!

Όλη αυτή η μεγάλη επιτυχία θα συμπυκνωθεί και θα παρουσιαστεί ζωντανά επί σκηνής στο μεγαλύτερο, live event της καριέρας του: το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Οδό (Ιερά Οδός 18-20), μαζί με τον σταθερό συνοδοιπόρο του, τον εξαιρετικό Θανάση Παπαγεωργίου με την έντονη θεατρικότητα, θα παρουσιάσουν ζωντανά τον “Οδηγό Επιβίωσης”, ένα ξέφρενο stand-up comedy show όπου τίποτα δεν θα μείνει ασχολίαστο.

Μερικά μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: κλιματική αλλαγή, εξωγήινοι, ανεπιθύμητοι συγγενείς, μανάδες, πατεράδες, επικίνδυνες ερωτικές επαφές, αποτυχημένα ραντεβού, υποχρεωτικές παρουσίες σε γάμους και κηδείες και παρουσίες από άλλη διάσταση τους απειλούν.

Εκείνοι ξεφεύγουν οριακά και γεμίζουν πρόζες, αυτοσχεδιάζουν, μιμούνται και αλλάζουν μορφές. Γίνονται χαρακτήρες της διπλανής πόρτας και ένα με το κοινό, με γέλια που θα φτάσουν στον ουρανό.

Η υπόσχεση προς όσους θα έρθουν είναι μια και ξεκάθαρη: ελάτε και επιβιώστε μαζί τους, σε μια παράσταση stand up comedy που δεν έχει προηγούμενο και επόμενο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛ: 210 9636489
Viva.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x