Γενικά

Αλλαγές σε αναπτυξιακά τουρνουά πινγκ πονγκ της Β. Ελλάδας

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δύο αλλαγές σχετικά με αναπτυξιακά τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας.

Αυτά τα είχε προγραμματίσει να διοργανώσει την άνοιξη του 2020. Η πρώτη αλλαγή είναι ότι, λόγω απροόπτου προβλήματος, ακυρώθηκε το ανοιχτό πρωτάθλημα της Λάρισας και αντικαταστάθηκε από αντίστοιχο σε άλλο μέρος της Θεσσαλίας, τα Τρίκαλα.

Η δεύτερη αφορά σε ημερομηνίες. Αποφασίστηκε να γίνει «τράμπα» στις αρχικές ημερομηνίες ανάμεσα σε Τρίκαλα και Μέτσοβο. Θα προηγηθεί τελικά αυτό της ηπειρωτικής κωμόπολης τον Μάρτιο και θ’ ακολουθήσει εκείνο των Τρικάλων στις αρχές Μαΐου.

Αναλυτικότερα οι αλλαγές:

Η Λάρισα, όπου δραστηριοποιείται η Δύναμη Α.Σ., ανέλαβε να οργανώσει για πρώτη φορά τουρνουά πανελληνίας εμβέλειας στις μικρές ηλικίες και το είχε προγραμματίσει για το σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου. Δυστυχώς, παρουσιάστηκε εμπόδιο με τη διαθεσιμότητα του κλειστού γυμναστηρίου στο συγκεκριμένο διάστημα και υποχρεωτικά το τουρνουά ακυρώθηκε. Αναζητήθηκε άλλος τόπος διεξαγωγής στη Θεσσαλία και τελικά τη θέση της Λάρισας πήραν τα Τρίκαλα, που, επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν πρώτη φορά αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Το Μέτσοβο ήταν από την αρχή κανονικά στο πρόγραμμα για το σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου. Κρίθηκε προτιμότερο, όμως, ν’ αλλάξει η ημερομηνία, επειδή το μέρος έχει μεγάλο τουρισμό και, λόγω της Πρωτομαγιάς, μπορεί να προέκυπτε πρόβλημα για τις αποστολές με τα καταλύματα.

Έτσι, για τις 7 και 8 Μαρτίου (όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένη η Λάρισα) μετατέθηκε το Οπεν του Μετσόβου και εκείνο των Τρικάλων θα διεξαχθεί στις 2-3 Μαΐου. Στο διαχωρισμό που κάνει η ομοσπονδία για τις περιοχές των τουρνουά, υπολογίζει για τη Βόρεια Ελλάδα και τα συγκεκριμένα αναπτυξιακά.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν γίνει δύο εκεί (Κοζάνη, Βέροια), υπάρχει άλλο ένα στη Θεσσαλονίκη κι, από κει και πέρα, το καλεντάρι έχει τρία για την Αττική (Πεύκη, που ήταν το εναρκτήριο, Άλιμο και Ελευσίνα) και δύο για τη Δυτική Ελλάδα (Δερβένι και Πάτρα, που διεξήχθη τον Δεκέμβριο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x