Στίβος

Άλλος για Κύπρο τράβηξε και άλλος για Νότια Αφρική…

Προπονητικά κέντρα εντός και εκτός Ευρώπης επιλέγουν οι Έλληνες πρωταθλητές στίβου για την προετοιμασίας τους, όπως συμβαίνει αυτή την εποχή για την πλειοψηφία αυτών.

Ο Κώστας Δουβαλίδης βρίσκεται στο Νόβισαντ μαζί με τον προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα.

Εκεί ήταν να βρεθεί και ο Κώστσς Μπανιώτης, όμως το ατύχημα του προπονητή του, Γιώργου Τσούγκου, με τη μηχανή τους άλλαξε τα σχέδια.

Τη βουλγαρική πόλη Σλίβεν επέλεξε ο Γιώργος Πομάσκι για τους αθλητές του, Αντώνη Μάστορα, Βούλα Παπαχρήστου και Λίλη Αλεξούλη. Το συγκεκριμένο γκρουπ αναχώρησε την Κυριακή για τη γειτονική χώρα και θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες δύο βδομάδες.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας προτίμησε το προπονητικό κέντρο της Πρετόρια. Ο κορυφαίος Έλληνας 200άρης θα βρεθεί στη νοτιοαφρικανική πρωτεύουσα στις αρχές του 2016. Εκεί, επέλεξε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Μαρία Μπελιμπασάκη με τον προπονητή της, Μιχάλη Γονιοτάκη, στο δεύτερο μισό του Γενάρη.

Σε υψόμετρο στην ίδια χώρα θα βρεθεί και η Δέσποινα Ζαπουνίδου.

Στην Τενερίφη θα προετοιμαστεί το γκρουπ του Γιώργου Νούτση, με τους Παναγιώτη Ανδρεάδη, Παναγιώτη Τριβυζά και Κορίνα Πολίτη.

Στη Λευκωσία βρίσκεται από τις 26 Νοεμβρίου η Ιωάννα Σιώμου με τους Ελισάβετ Πεσιρίδου και Δήμο Τσούγια.

Στη Μεγαλόνησο θα βρεθεί αρχές του 2016 και για δύο εβδομάδες η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με την προπονήτρια της, Βάσω Παναγιωτοπούλου.

Οι Έλενα Φιλάνδρα, Κώστας Νακόπουλος, Αναστασία Μαρινάκου, Σοφία Πιτούλη και Άγγελος Βασιλείου θα μεταβούν στην κυπριακή πρωτεύουσα από 27 Δεκεμβρίου 2015 έως 10 Ιανουαρίου 2016.

Για τη Λευκωσία, θα αναχωρήσει την Πέμπτη η Έφη Θεοδώρου, ενώ εκεί θα βρεθεί και η Έφη Κολοκυθά στις 10 Δεκεμβρίου μαζί με τον προπονητή της, Μάκη Πάντο.

Στον Άγιο Κοσμά θα γυμναστούν στις γιορτές ο Δημήτρης Φιλίνδρας με τους Γωγώ Κοκλώνη, Μαρία Γάτου και Βίκτωρα Κρεμμύδα, αφήνοντας τη Λάρισα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x