F1

Αλόνσο: «Δύσκολο να ανέβουμε στο βάθρο φέτος»

Σχεδόν απίθανο υποστήριξε ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ανέβουν στο βάθρο οι McLaren-Honda την φετινή σεζόν, αλλά αυτό δεν τον βάζει σε σκέψεις να αποχωρήσει από την Formula 1.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, παραδέχθηκε ότι πολύ δύσκολα θα βρεθούν οι Maclaren-Honda στο πόντιουμ τη φετινή χρονιά, αλλά δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Formula 1 πάρα τις δυσκολίες.

Μιλώντας στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», ο Ισπανός πιλότος τόνισε: « Είναι πολύ δύσκολα για εμάς να μπούμε στο πόντιουμ αυτή την σεζόν. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν αξίζουμε μια θέση στο βάθρο. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε του χρόνου, αλλά έτσι είναι η F1, όλα μπορούν να γίνουν. Περιμένουμε να γίνουν πράγματα με το σχέδιο που έχει η McLaren Honda και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Παρά τις δυσκολίες, ο Αλόνσο επιμένει ότι δεν περνάει καθόλου από το μυαλό του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση: «Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από αυτό το αυτοκίνητο. Ακόμα και αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια το ευχαριστήθηκα πολύ».

Ο πρώην οδηγός της Ferrari αναγνωρίζει ότι για να συνεχίσει στην Formula 1 πρέπει να δει και το πως εξελίσσεται ο ανταγωνισμός: «Αν τα μονοθέσια είναι τόσο διασκεδαστικά όσο στο παρελθόν, δεν θα έχω πρόβλημα να συνεχίσω. Γνωρίζω ότι δεν θα γίνω 20χρονών πάλι, αλλά έχω περισσότερη εμπειρία και γνώση τώρα».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x