F1

Αλόνσο: «Πήραμε επίτηδες ποινή στο Σίλβερστον»

Ο Φερνάντο Αλόνσο αναφέρθηκε στην ποινή των 30 θέσεων που είχε πάρει στο Σίλβερστον, λέγοντας ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε για να έχει περισσότερες ελπίδες στο grand prix της Ουγγαρίας.

Στο grand prix του Σίλβερστον ο Φερνάντο Αλόνσο είχε ποινή 25 θέσεων, λόγω αλλαγής της μονάδας ισχύος, του turbo και των συστημάτων ανάκτησης MGU-H και MGU-K. Επίσης, επειδή άλλαξε μπαταρία είχε ποινή ακόμα πέντε θέσεων.

Πλέον με καινούργια τα συγκεκριμένα μέρη ο Αλόνσο ευελπιστεί σε τερματισμό εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας στο ουγγρικό grand prix.

Για τις αλλαγές αυτές ο Αλόνσο είπε: «Πήραμε σημαντικές αποφάσεις στο Σίλβερστον, θυσιάζοντας την ποινή θέσεων για την προετοιμασία του ουγγρικού grand prix, και ελπίζουμε να δικαιωθούμε γι αυτό, τερματίζοντας μέσα στους βαθμούς».

Ο Ισπανός, επίσης ανέφερε ότι το σιρκουί της Ουγγαρίας ταιριάζει στην ομάδα του: «Στα χαρτιά, στο σιρκουί της Ουγγαρίας μας παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία στη φετινή σεζόν, είναι μικρό, με στροφές και η ισχύς δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Το σημαντικό για εμάς είναι η αξιοπιστία. Αν δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, θα έχουμε πλεονέκτημα για να τερματίσουμε μέσα στους βαθμούς».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x