Πόλο

«Άλωσε» τη Λάρισα και ανέβηκε δεύτερος ο Νηρέας

Σε ένα δραματικός ματς, ο Νηρέας Χαλανδρίου νίκησε τον ΝΟΛ στη Λάρισα με 11-10 για τη δεύτερη αγωνιστική της τρίτης φάσης των θέσεων 5-8 της Α1 πόλο γυναικών και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου «πέρασε» 11-10 από τη Λάρισα κόντρα στον τοπικό ΝΟΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της τρίτης φάσης των θέσεων 5-8 της Α1 πόλο γυναικών και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, που εξασφαλίζει την απευθείας παραμονή, αφήνοντας τις Θεσσαλές στην τελευταία θέση.

Η αναμέτρηση κρίθηκε με το γκολ της Ιφιγένειας Μαυρωτά, 1.35 πριν τη λήξη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 3.52 πριν από τη λήξη του τέταρτου οκτάλεπτου, έγινε διακοπή του αγώνα, διότι φίλαθλος του ΝΟ Λάρισας κατέβηκε στα κάγκελα της κερκίδας και απευθυνόμενος στη διαιτητή Μαρκοπούλου της είπε: "Ήρθες να μας γ...εις, άει στο διάολο μ....σμένη".

Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 3’, με την παρέμβαση της αστυνομίας που του έκανε συστάσεις να ηρεμήσει. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος φίλαθλος συνέχισε την εξύβριση, λέγοντας τις ίδιες εκφράσεις προς τους διαιτητές».


Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 4-4, 2-3

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν., Τοτσίνι 1, Κούμπρα 5, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα, Σαμαρά, Καλογιάννη

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ε. Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφ. 3, Κάσσαρη, Τρίχα 2, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Άν., Μπόβαλη, Ρουσάκη, Δούλη 4, Κουτέλη 1, Αγγελίδη 1, Λάζαρη, Τορνάρου, Πανανιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x