Επικαιρότητα

Αμύνταιο: Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω να κλέβουν... κυψέλες

Μέσα στο φορτηγό, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο διπλές κυψέλες μελισσών τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να τεκμηριώσουν οι δράστες ηλικίας 48 και 54 χρόνων

Το Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο κινούνταν δυο άνδρες σε μια περιοχή του Αμυνταίου, φάνηκε ύποπτο στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι του έκαναν σήμα να σταματήσει για να το ελέγξουν. Σύντομα διαπίστωσαν ότι οι Έλληνες επιβάτες του ήταν... ζωοκλέφτες!

Μέσα στο φορτηγό, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο διπλές κυψέλες μελισσών τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να τεκμηριώσουν οι δράστες ηλικίας 48 και 54 χρόνων. Από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε έναν 58χρονο μελισσοκόμο και οι δράστες τις είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από το αγρόκτημά του στην ίδια περιοχή!

Οι κυψέλες αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το φορτηγάκι των δυο δραστών κατασχέθηκε ως μέσο για την εκτέλεση παράνομης πράξης και οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, η οποία τους απήγγειλε την κατηγορία της ζωοκλοπής. Η προανάκριση συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να έχουν κλέψει και άλλες κυψέλες από την ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x