Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αν η UEFA ενδώσει στον εκβιασμό θα είναι εγκληματικό για το Champions League!

Στη Νιόν σήμερα στην έδρα της UEFA αντι να τους πλακώσουν με τις κλωτσιές θα γίνει προκαταρκτική κουβέντα ανάμεσα στα κακομαθημένα παιδιά που είναι η ένωση συλλόγων ECA και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Και φυσικά όπως γραφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος από αυτές τiς κουβέντες θα εξαρτηθεί αν το Champions League θα μετατραπεί σε λίγα χρόνια σε μια ακόμη παρακμιακή διοργάνωση όπως κατόρθωσαν να κάνουν τα πρωταθλήματα τους αυτοί που ζητούν τώρα τον εκμαυλισμό και του πιο πετυχημένου προϊόντος σε επίπεδο συλλόγων!

Κακά τα ψέμματα, η υπερ-ελίτ της Ευρώπης, αυτή που έχει καταστρέψει τους εγχώριους ανταγωνισμους μετατρέποντάς τους σε ετοιμοθάνατα μονοπώλια ζηλεύει μέχρι αηδίας τους Άγγλους! «Γιατί αυτοί να παίρνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ακόμα και η Χάντερσφιλντ που είναι τελευταια και εμείς που λεγομαστε Γιούβε, Μπάγερν και Παρί εισπράτουμε τα μισά ενώ παίρνουμε ένα κάρο τίτλους» είναι η επωδος κάθε κουβέντας τους! Είναι αυτοί που αφού ουσιαστικά στραγγάλισαν (με νόμιμα ή λιγότερο νόμιμα μέσα) τους αντιπάλους τους σε εσωτερικό επίπεδο πιστεύουν πως η λύση για να βελτιωθούν τα έσοδα από τις ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις στην Ιταλία τη Γερμανία και τη Γαλλία είναι ν' αρμέξουν κι άλλο την αγελάδα!

Εάν λοιπόν οι Άγγλοι μπορούν να παρουν εκατο εκατομμύρια ευρώ απλά και μόνο παίζοντας στο πρωτάθλημά τους, εμείς που είμαστε υπερδυνάμεις και όχι Μπέρνλι, Μπράιτον και Φούλαμ δεν πρέπει να εισπράξουμε αυτή τη δυναμική;

Έτσι σκέφτονται και εκβιάζουν διαρκώς συνεπικουρούμενοι απο Ρεάλ και Μπαρτσελονα που επισης αφού αφαίμαξαν τον ανταγωνισμό στην La Liga θέλουν να διαλύσουν και τον ευρωπαϊκό! Τουλάχιστον αυτοί έχουν ακόμα ένα προϊόν στα χέρια τους εσωτερικά σε αντίθεση με την αστεία Ligue 1 ή την μετριότατη Serie Α.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x