Betmasters

Ανακάλυψε τον νικητή και τον σκόρερ της Σούπερ Λίγκ

Μία εξαιρετική συνδυαστική αγορά ανακαλύψαμε σχετικά με την Σούπερ Λίγκα, που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα κέρδη η σωστή πρόβλεψη.

Το συνδυαστικό στοίχημα είναι μακροπρόθεσμο και αφορά το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα μας και ποιος θα αναδειχτεί πρώτος σκόρερ.
Μπορεί θεωρητικά να αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες, αλλά όπως έχει ως τώρα η κατάσταση μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και να αναλυθούν κάποιοι παράγοντες.

Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και ο Πρίγιοβιτς με διαφορά βάση απόδοση ο παίκτης που θα αναδειχτεί πρώτος σκόρερ. Λογικό συνδυασμός, αφού αν οι Θεσσαλονικείς κατακτήσουν τον τίτλο ο Σέρβος θα τραβήξει σίγουρα το κουπί εκτελεστικά. Μεγάλο συν το ότι δεν έχει αποκτηθεί άλλος φορ περιοχής και ο Κουλούρης έφυγε. Βέβαια, καλό είναι να περιμένουμε λιγάκι γιατί αν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τότε σίγουρα πρέπει να κοιτάξει για κάποιον επιθετικό ώστε να γεμίσει το ρόστερ του.

Καλοπληρωμένη συνδυαστική επιλογή και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ με πρώτο σκόρερ της λίγκας τον Γκερέρο του Ολυμπιακού. Διόλου άσχημο, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δείξει στα φιλικά πως θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας εκτελεστικά.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ τα πράγματα είναι πιο ρευστά, αφού θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πως θα τα πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αν θα βρεθεί στους ομίλους. Αν συμβεί αυτό θα διχαστεί και ίσως χάσει κάποιους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ ο Λιβάγια με τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνει ότι θα είναι ο παίκτης που θα τραβήξει το… κουπί στο σκοράρισμα, αλλά γενικότερα η Ενωση με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι μια ομάδα περισσότερο συνόλου που το σκοράρισμα μοιράζεται.

Μάθε όλους του πιθανούς συνδυασμούς πρωταθλητή και πρώτου σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς και τις αποδόσεις τους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x