Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Δεληκώστα ο ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Δεληκώστας θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούρι Φιλίποφ στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Δεληκώστας θα είναι ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ο 47χρονος, πρώην τεχνικός των Παμβοχαϊκού, Ορεστιάδας και εθνικής Κύπρου, συμφώνησε με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» και θα αντικαταστήσει τον Γιούρι Φιλίποφ, που παραιτήθηκε τη Δευτέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του "Δικεφάλου" ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και γνωρίζω ότι οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Ξεκινάμε αμέσως τη δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το Κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Οι παίκτες που διαθέτουμε έχουν υψηλό ατομικό επίπεδο. Πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή και μεθοδική δουλειά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας».

Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας, είναι γεννημένος στις 07 Σεπτεμβρίου 1972 στο Σουφλί. Ως αθλητής αγωνίστηκε με τον Έβρο Σουφλίου (1985-91), τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (1991-95), τον Ηρακλή (1995-99), την Ε.Α. Πατρών (1999-2001), τον Ολυμπιακό (2001-03) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (2003-04).

Στην προπονητική του καριέρα έχει κάτσει στον πάγκο του ΓΣ Λαμίας, του ΑΟ Ορεστιάδας, του Παμβοχαϊκού, της εθνικής Κύπρου και ως βοηθός προπονητής στην Εθνική Ελλάδος. Στην Ιταλία συνεργάστηκε με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x