Βόλεϊ

Ανακοίνωσε και Καράμπαλι ο ΟΦΗ

Συνέχισε το μεταγραφικό "κρεσέντο" του ο ΟΦΗ, ώστε να πρωταγωνιστήσει στη επόμενη Volley League και το Κύπελλο Ελλάδος.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλεξαντερ Καράμπαλι. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κολομβιανού διεθνούς κεντρικού, με τον 24χρονο να αγωνίζεται στην τέταρτη ευρωπαϊκή ομάδα της καριέρας του, έχοντας ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στην τσέχικη Βόντα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O ΟΦΗ συνεχίζει δυνατά τη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς απέκτησε και τον 24χρονο (2μ04) διεθνή Κολομβιανό κεντρικό, Kevin Αlexander Karabali.

Ο Karabali έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και προστίθεται και αυτός στην ισχυρή ομάδα που ‘χτίζεται’ για την πρώτη χρονιά στη Volley League. O Κολομβιανός κεντρικός …πηδάει ψηλά στα 3.60 και μπλοκάρει στα 3.45 και θα δώσει μεγάλη δύναμη στον ΟΦΗ στο φιλέ.

Ο Karabali τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη, καθώς η προτελευταία χρονιά τον βρήκε στην Τσεχία, ενώ έχει παίξει ακόμη στο Μαυροβούνιο και την Πορτογαλία. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Σαουδική Αραβία.

Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Κολομβίας.

Πρόκειται για ένα δυνατό και πολύ αθλητικό παίκτη, διεθνή με τη χώρα του και προστίθεται και αυτός στις αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ, με τους διεθνείς Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός) και τους Έλληνες (Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ακραίος 30 ετών, Δημήτρης Γκαράς, λίμπερο, 33 ετών).

O OΦΗ συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς έχει δικαίωμα για έναν ακόμη ξένο παίκτη, αλλά και για ελληνικές επιλογές.

Με σταθερά βήματα και προσεκτικές επιλογές "χτίζει" μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα περίοδο στη Volley League».

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑRABALI

2015-2016 SC Espinho (Portugal)
2016-2017 Budvanska Rivijera Budva (Montenegro)
2017-2019 Aero Odolena Voda (Czech Republic )

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x