Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Κωνσταντινίδου ο Άρης

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα της από τη νέα σεζόν η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Οι «κιτρινόμαυρες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της διεθνούς πασαδόρου, πρώην του Ολυμπιακού, για τον επόμενο χρόνο, ώστε να γίνει η βασική της αθλήτρια στην πάσα.

Η 23χρονη θα βρει στη Θεσσαλονίκη την αδερφή της, Έλενα, που τη Δευτέρα ανανέωσε με τον «αιώνιο» αντίπαλο και νεοφώτιστο στη Volley League, ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή πασαδόρο, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η Κωνσταντινίδου είναι γεννημένη στις 16/09/1996 και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών, ενώ τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν στο σύλλογο του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή, ενώ ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που πήγαν στην Αμερική, αγωνιζόμενη για το Πανεπιστήμιο του Τέξας και σπουδάζοντας ειδική αγωγή.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα. Από μικρή έρχομαι στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" μαζί με τον πατέρα μου, καθώς υποστηρίζω την ομάδα του Άρη. Εύχομαι ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα με υγεία και κάθε επιτυχία.

Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό το κάνει ταυτόχρονα και πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω η ομάδα του Άρη θα είναι σίγουρα στην πρώτη τετράδα. Ήρθα στο σύλλογο που αγαπάω με σκοπό να μείνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x