Πορτογαλία

Ανακοίνωσε Μάρτινς Ιντι η Πόρτο

Τόσο η Φέγενορντ όσο και η Πόρτο επισημοποίησαν την συμφωνία, για την μετακίνηση του Ολλανδού διεθνούς αμυντικού στο «Ντραγκάο», το απόγευμα της Τρίτης

Ο Μπρούνο Μάρτινς Ίντι μετακομίζει από το Ρότερνταμ, για ένα άλλο λιμάνι, αυτό του Οπόρτο, προκειμένου να παίξει στους «Δράκους». Όπως επιβεβαίωσαν και οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε συμφωνία. Οι Ολλανδοί θα βάλουν στο ταμείο τους το ποσό των 7.7 εκ ευρώ, ενώ ο πορτογαλικός σύλλογος, βάζει ρήτρα 40εκ ευρώ στον παίκτη.

Ο ίδιος στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του, στο σάιτ της Φέγενορντ είπε: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Έπαιξα περισσότερα από 100 παιχνίδια με τη Φέγενορντ και τα πήγα καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντα έλεγα ότι αν έκανα την επόμενη κίνηση στην καριέρα μου, θα πρέπει να ωφεληθώ τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος. Η αποχώρησή μου είναι μια καλή οικονομική συμφωνία για τη Φέγενορντ ενώ εγώ έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση στην Πορτογαλία. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, για την αμέριστη υποστήριξη τους».

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x