MOTO GP

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Χόρχε Λορένθο

Η ημέρα της απόσυρσης του από την ενεργό δράση του Moto GP έφτασε για τον Χόρχε Λορένθο, όπως ανακοίνωσε ο Ισπανός αναβάτης.

Το Grand Prix της Βαλένθια θα είναι το τελευταίο στην επαγγελματική του καριέρα του Χόρχε Λορένθο, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ισπανός αναβάτης, αποσύρεται από τις πίστες και το Moto GP.

Ο 32χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010, 2012 και 2015, ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από πολλούς τραυματισμούς, ενώ μετά την φυγή του από την Yamaha και την μετακίνηση του σε Ducati και Honda, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

«Πάντα πίστευα ότι υπάρχουν τέσσερις σημαδιακές ημέρες για τη ζωή ενός αναβάτη στο MotoGP. Η πρώτη ημέρα που αγωνίζεται, η πρώτη του νίκη, η ημέρα που κατακτά το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αναβατών, κάτι που δεν καταφέρνουν όλοι στην καριέρα τους, αλλά κάποιοι από εμάς το κατάφεραν και τέλος, η ημέρα που έρχεται η στιγμή να αποχωρήσεις. Όπως φαντάζεστε, είμαι εδώ για να σας ανακοινώσω ότι αυτή η μέρα, για εμένα ήρθε. Ο αγώνας της Βαλένθια θα είναι ο τελευταίος για εμένα και στο τέλος του, θα αποχωρήσω από την καριέρα του επαγγελματία αγωνιζόμενου», ήταν τα λόγια του κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x