Την έναρξη της διαδικασίας αναζήτησης συνεργατών ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, ανακοινώνει ότι άνοιξε η διαδικασία αναζήτησης συνεργατών που θα εργαστούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.mbgpatras2019.gr, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει την προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων και των απαιτούμενων προσόντων, στην ενότητα https://www.mbgpatras2019.gr/?section=2131&language=el_GR.

Ήδη έχουν αναρτηθεί οι πρώτες θέσεις εργασίας. Η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί όπως έχει δεσμευτεί η Ο.Ε, για όλες τις προσλήψεις έως την έναρξη των Αγώνων τον Αύγουστο. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να εργαστούν για την επιτυχία της διοργάνωσης, να παρακολουθούν τις προκηρύξεις που θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας και να αποστέλλουν βιογραφικά.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ