Games

Ανακοινώθηκε η συλλογή Assassin's Creed Birthe of a New World the American Saga

Οι δημοσιογράφοι Brian Shea και David Scammell, με μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter επιβεβαιώνουν ότι η Ubsioft θα διαθέσει μία νέα συλλογή Assassin’s Creed.

Οι δημοσιογράφοι Brian Shea και David Scammell, με μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter επιβεβαιώνουν ότι η Ubsioft θα διαθέσει μία συλλογή Assassin’s Creed, η οποία θα περιλαμβάνει τους τρεις τελευταίους τίτλους της σειράς και συγκεκριμένα τα Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed IV: Black Flag και Assassin’s Creed: Liberation HD, ενώ θα τιτλοφορείται ως Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι μάλιστα, το πακέτο θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360 στις αρχές ή στα τέλη του επόμενου μήνα (28 Οκτωβρίου). Μετά την παραπάνω διαρροή, η γαλλική εταιρεία αποφάσισε να ανακοινώσει και επίσημα τη συλλογή Assassin's Creed, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και σε εκδόσεις για PS3, Xbox 360 και PC. Το πακέτο έχει τίτλο Assassin’s Creed: Birth of a New World - The American Saga και θα περιλαμβάνει τα Assassin's Creed 3, Assassin's Creed: Liberation HD και Assassin's Creed 4: Black Flag, καθώς και όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για τους τίτλους.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x